PVG 32 proporcionālo vārstu grupa nodrošina visaugstāko veiktspējas precizitāti!

Danfoss PVG 32 tiek uzskatīts par vienu no visvairāk izmantotajiem sadalītājiem eļļas sadalītāju segmentā vairāku gadu desmitu laikā. Tam ir visaugstākā histerēze un proporcionalitātes pakāpe, tādejādi iekārtās, uz kurām ir uzstādīts PVG, veiktspēja ir ārkārtīgi precīza.

<<SAZINĀTIES AR MUMS>>


Raksturojums & funkcijas

  • Viens no PVG 32 uzstādīšanas piemēriem ir celtņu manipulatoros, piemēram, tādu Pasaules līderu brendos kā Palfinger, HMF, HIAB u.c., kas ražo celtņu manipulatorus un tamlīdzīgu aprīkojumu.
  • PVG 32 ir gluži kā klucīšu konstruktors! Tas sastāv no sekcijām un jūs varat pievienot vai noņemt noteiktas sekcijas, lai tādējādi pievienotu vai noņemtu nepieciešamās funkcijas.
  • Sadalītājs ir aprīkots ar visām modernajām funkcijām un tehnoloģijām, un tas atbilst visaugstākajām drošības prasībām. To var vadīt hidrauliski, mehāniski, elektriski ar analogo vadību vai ar digitāliem signāliem.
  • Kompaktā dizaina dēļ PVG 32 sadalītāju var integrēt esošā vai pilnīgi jaunā hidrauliskajā sistēmā.

OEM un aprīkojumu priekšrocības

PVG vārstu klāsts sniedz iespēju apvienot vienā sistēmā līdz pat četriem dažāda izmēra sadalītājiem, kas ir pilnībā integrēts risinājums ar visplašāko pieejamo plūsmas diapazonu tirgū, lai sasniegtu vēlamos rezultātus un efektivitāti.

Visas priekšrocības:

  • Moduļu dizains, kas nodrošina plašu diapazonu konfigurācijas iespējām;
  • No slodzes neatkarīga plūsmas kontrole precīzai darbībai un uzlabotai produktivitātei;
  • Tehnoloģija, kurā tiek izmantoti slodzes jutīgi elementi augstākai efektivitātei, drošībai un samazinātam enerģijas patēriņam, tādejādi palielinot sistēmas kalpošanas laiku.


Sazinies ar mums!

Esat laipni aicināti sazināties ar mums un sarunāt tikšanos ar mūsu profesionālajiem inženieriem, lai apspriestu Danfoss piedāvātā klāsta iespējas, kas ir piemērotas jūsu konkrētajam aprīkojumam un nozarei!

<<SAZINĀTIES!>>